🌼Πως να στρώσετε το πασχαλινό τραπέζι!

           5 πράγματα που θα κάνουν το τραπέζι του Πάσχα ξεχωριστό:

 

1. Αλέκιαστο τραπεζομάντηλo. Mε το αλέκιαστο τραπεζομάντηλο έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εάν πέσει κάτι πάνω στο τραπέζι, με ένα πέρασμα με wettex, καθαρίζει αμέσως! Τα νέα σχέδια της εταιρείας Nef Nef είναι καταπληκτικά και θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα!    

                                                

                                  

2. Διακόσμηση. Το Πάσχα δεν είναι όπως τα Χριστούγεννα, το τραπέζι δεν χρειάζεται πολλά διακοσμητικά. Προτιμήστε ένα ωραίο τραπεζομάντηλο, συνδυασμένο ωραία με runner και σουπλά. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα οικογενειακό και καλαίσθητο τραπέζι!

 

      

 

3.Ψάθινα σκεύη σερβιρίσματος. Τα σκεύη σερβιρίσματος είναι απαραίτητα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για κριτσίνια, ψωμί τσουρέκι αλλά και αυγά. Για να δένει αρμονικά το τραπέζι αλλά και για να έχει ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα, δώσε μια χαλαρή νότα με ψάθινα σκεύη! Θα τα χρησιμοποιήσεις τόσο πολύ που θα γίνουν ένα πολύτιμο αξεσουάρ στην κουζίνα σου!

               

4. Μενού. Βγάλε το μενού του Πάσχα μέρες πριν, για να μπορέσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές εγκαίρως αλλά και για να προλάβεις τα ψώνια.

 

5. Cheers! 🥂Για το τσούγκρισμα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ολοκληρωμένο σετ από ποτήρια. Συνήθως τα ψηλά κολονάτα, κρυστάλλινα ποτήρια δεν ταιριάζουν στο mood, οπότε προχώρησε σε πιο minimal επιλογές!